Information

Snapphanefejden 2017
"partävling"
20 maj

Ändring av spelsätt pga av lågt intresse.
Det var svårt att få folk till "dubbeltrubbel" varianten. Synd att inte fler ville testa. Men vi testar detta istället och hoppas att många nu kommer anmäla sig.

Runda 1: Best shot
Båda spelarna kastar var sitt kast från alla lägen till hålet är färdigspelat. Best shot är en lättbegriplig spelform som främjar offensivt spel och kan i detta läget vara ett bra uppvärmningsvarv.

Runda 2: Tyrell

Båda spelarna i laget kastar ut varsin disc från tee. Vid andra kastet spelar A på spelare B:s disc och vice versa. Därefter väljer laget vilken disc som skall spelas och spelformen ändras då till foursome tills discen är i korgen.
Exempel på ett par 3-hål: Båda spelarna kastar in mot korgen och ligger i läge för putt. Spelare A puttar då från spelare B:s läge och vice versa. Om båda spelarna missar korgen väljer laget vilken disc som skall spelas. Väljer laget spelare A:s disc är det spelare B som skall putta tredje kastet.
Vid par 4 hål kastar man 3 ggr innan man väljer disc och vid par 5 hål kastar man 4 ggr innan man väljer disc.Vi kommer ha spelarmöte kl 09:00 och sen startar vi direkt efter.

Det blir lunch i (ca 60 min) Tanken är att vi har lite gott och trevligt på plats och kan äta i lugn och ro för att sen komma igång igen. Man kan ha med sig matsäck eller så kan man beställa baugetter (ev hamburgare grillade på plats) i förväg av oss. Dessa betalas på plats.

Kostnaden blir 200 kr/par.

Det finns plats för 36 par och det är först när man har betalat som gäller om det blir många anmälningar. Betalning görs på swish 1235686019 (Hässleholm FF) eller kontant på plats.
 
Frågor kan skickas till TD: Johan Stensmar johan@hassleholmff.se

SPONSORER      


Prel tider
09:00 spelarmöte och direkt efter start runda 1
12:30 lunch
13:30 start runda 2
16:30 prisutdelning (till ALLA deltagare från discport)